Välkommen till WebManualen!

Här finns information, guider, förklaringar och instruktioner om hur man använder webb-verktyget Rosiro WebMan. WebMan har utvecklats sedan 2002 och uppdaterats nästan dagligen sedan dess. Här är dokumentationen om den senaste versionen.

Manualen beskriver huvudsakligen WebMan när man är inloggad som administratör, t ex hur man lägger till nya sidor, användare och grupper, eller hur man redigerar och publicerar innehåll. Det mesta av detta är dolt för andra användartyper.

Frågor?

Har du frågor eller vill komma i kontakt så går det bra att skicka ett meddelande direkt ifrån kontaktsidan eller på Frågor och svar. Du kan även skriva frågor i kommentarsfälten på sidorna.


Not your language?

English translation »
Traduction française »
Deutsche Übersetzung »
Tafsiri ya Kiswahili »
中文翻译 »

Mest gillat

Apps (76)

Senast uppdaterat

2021-04-10

Userfiles

Userfiles. Userfiles är en länk till ett mediebiblioteket El-finder, där filer kan laddas upp, redigeras och organiseras. E...
2021-04-10

Page

Page. Det finns två sätt att navigera till platsen där man ändrar en sidas egenskaper: Kontrollpanelen -> Pages, tryck ...
2021-04-10

Design

Design. Under fliken design kan man ändra på webbplatsens stil och utseende. Här finns 6 avdelningar. Skins Färdiga,...

I WebManualen

  • Ordet "tryck" används i manualen stället för "klick" eller "tap".
  • Alla bilder i manualen är från dator, ej mobil. Förutom en något annorlunda layout kan vissa förenklingar för mobil förekomma.
  • Användare som inte har rollen som administratör kan ha andra vyer och begränsade möjligheter.

Mest besökt

Optimize (192)
Main (188)
Sök (170)