Välkommen till WebManualen!

Här finns information, guider, förklaringar och instruktioner om hur man använder webb-verktyget Rosiro WebMan. WebMan har utvecklats sedan 2002 och uppdaterats nästan dagligen sedan dess. Här är dokumentationen om den senaste versionen.

Manualen beskriver huvudsakligen WebMan när man är inloggad som administratör, t ex hur man lägger till nya sidor, användare och grupper, eller hur man redigerar och publicerar innehåll. Det mesta av detta är dolt för andra användartyper.

Frågor?

Har du frågor eller vill komma i kontakt så går det bra att skicka ett meddelande direkt ifrån kontaktsidan eller på Frågor och svar. Du kan även skriva frågor i kommentarsfälten på sidorna.


Not your language?

English translation »
Traduction française »
Deutsche Übersetzung »
Tafsiri ya Kiswahili »
中文翻译 »


Mest gillat

Senast uppdaterat

2020-12-16

Shop

Shop. Shop är en stor app som har många egna administrationssidor. Tryck på Shopikonen under fliken Apps för att visa dem. ...
2020-11-29

Check filenames

Check filenames. Den här funktionen kontrollerar om alla filer som laddats upp av användarna har några misstänkta eller u...
2020-08-14

Sök

Sök.

I WebManualen

  • Ordet "tryck" används i manualen stället för "klick" eller "tap".
  • Alla bilder i manualen är från dator, ej mobil. Förutom en något annorlunda layout kan vissa förenklingar för mobil förekomma.
  • Användare som inte har rollen som administratör kan ha andra vyer och begränsade möjligheter.

Mest besökt