Deleted orders

I tabellen med borttagna beställningar visas de som är ofullständiga eller annullerade. Man kan inte ta bort en beställning som är beställd, betald eller levererad. Sådana beställningar kan inte finnas i den här tabellen.

Med ett tryck någonstans på en rad ser man den borttagna beställningens data. De flesta beställningar som hamnar här är automatiskt borttagna av WebMan för att besökaren varit inaktiv för länge utan att beställa.

Rensa bort

Med tiden kan den här tabellen bli väldigt lång. Därför kan man rensa den genom att välja vilka som ska bort och sedan trycka på Purge selected. Man kan välja enstaka beställningar med kryssrutan på varje rad, eller alla/ingen av de beställningar som visas genom kryssrutan i tabellhuvudet, max 500 åt gången, beroende på hur många som visas. Man kan säga att man tar bort de borttagna beställningarna en gång till, och nu är de definitivt borta.

Deleted orders