webman.jpg

Vad är WebMan?

Rosiro WebMan är ett system för innehållshantering (Content Management) som är utvecklat av företaget Rosiro Research and Development i Nacka strax utanför Stockholm. WebMan är ett kraftfullt verktyg, snabbt och enkelt att arbeta med och det kan hantera många webbplatser samtidigt. Systemet är mallstyrt på flera nivåer - utseende, layout och innehåll. I mallarna finns moduler och appar med olika funktioner.

Inte bara webbsidor

WebMan är inte bara ett CM-system för att bygga webbsidor. Genom att välja bland mallar kan en sida snabbt byta skepnad från att vara en enkel webbsida med text och bild till att bli en fristående, avancerad applikation. I WebMans mallar finns många smarta moduler och appar som expanderar webbplatserna till användbara hjälpmedel, vilka alltid finns till hands och gör ditt arbete lättare och mer produktivt.

Säkerhet och kraft

WebMan har ett robust, transaktionsbaserat databassystem som backend. Det finns flera WYSIWYG-editorer (What You See Is What You Get) att välja mellan, inbyggda funktioner för filhantering, säkerhetskontroller, kryptering, regelbunden backup och skydd mot hackers. Det finns inbyggda, smarta funktioner som arbetar automatiskt i bakgrunden och håller ordning på och synkroniserar databaser och filer. Användarroller ser till att hantera rättigheter och åtkomst i systemet. WebMan fungerar till 100% på alla plattformar och kan lätt skötas med en smartphone. Det finns stöd för flera språk, användarkommentarer, säkra formulär med inbyggda spam-filter, automatisk sökmotoroptimering med mera, med mera. WebMan har utvecklats sedan 2002 och listan med funktioner är lång...