Frågor och svar

Här kan du leta efter frågor och svar som rör WebMan. Saknar du någon snabbguide? Om du inte hittar något svar kan du ställa en ny fråga här.

Support
Kan jag få hjälp att komma igång?
Absolut. Kontakta mig bara så bestämmer vi en tid för en genomgång på distans.
Var kan jag få kontakt med andra som använder WebMan?

Det finns en Facebook-grupp som heter WebMan Task Force (WTF) som du kan gå med i. 

Hur kan jag testa WebMan?
Jag har några demo-sajter igång. Kontakta mig för mer info, gärna via kontaktformuläret så får du en admin-inloggning.
Vad kostar det?
Det är den eviga frågan. Och självklart vill man gärna veta det, men svaret är alltid som tråkigast: Det är relativt! Hur vill du använda WebMan? Vad ska du göra med din webbplats? Vad vill du åstadkomma? Hur mycket tid kan du lägga? Vad kan du själv göra och hur mycket hjälp behöver du med design, mallar, bildhantering, webbhotell, sökmotoroptimering eller annat? Och hur mycket blir det då värt för dig eller ditt företag?
Jag är ingen webb-designer. Kan jag använda WebMan ändå?
Jadå, det är jättelätt. Grunderna är mycket enkla och genom att använda systemet lär man sig med tiden alla små finesser och inställningar som finns. Det finns inget som kan gå sönder så man kan prova olika saker för att se vad som händer, och det är lätt att ångra sig och återgå ifall det inte skulle passa.
Vad är WTF?
WebMan Task Force är en Facebookgrupp av människor som vill använda och utveckla WebMan. Gruppen startades under Corona-krisen 2020. Här kan medlemmarna diskutera med varandra om olika lösningar, tipsa om webbplatser eller annat.
Hur får jag support?
Det finns fler bra verktyg som man kan köra på distans t ex Skype, Teams eller Zoom. Vi sitter var som helst i världen och tittar på samma skärm.

Ny fråga

webman.jpg

WTF?

Är du intresserad av WebMan? Eller är du allmänt intresserad av kommunikation på nätet? Kanske du till och med kan programmera PHP eller andra webbspråk? Och vill du också vara med i den vidare utvecklingen av WebMan?

Då kan du gå med i WTF!
WebMan Task Force