Redigera länkar

Användare

En inloggad WebMan-användare kan spara nya länkar och redigera sina egna. Förutom det vanliga filtret kan användaren även filtrera så att bara de egna opublicerade, privata länkarna visas.

Links filter user

En ikryssad ruta bredvid pennan betyder att länken är publicerad. Tryck på rutan för att ändra det. Tryck på pennan för att redigera länken. Länk, kategori och beskrivning är obligatoriska. Här tillåts användaren också att byta kategori eller skapa en ny om inte någon befintlig passar.

Links edit user

Administratörer

När man är inloggad som administratör ser filtret annorlunda ut. Överst ser man sökrutan och kategorierna som förut, men nu finns även en länk till att redigera kategorierna, samt fler filtermöjligheter.

Links filter admin
 • Link owner
  Filtrerar bort alla länkar utom den valda användarens.
 • Privata länkar
  Filtrerar alla länkar så att bara de privata visas.
 • Brutna länkar
  Filtrerar alla länkar så att bara de inte som inte fungerar visas.
 • Filter action
  Här kan administratören välja vad som ska göras med de filtrerade länkarna, om de bara ska visas i en lista som vanligt, eller om de ska flyttas till någon annan länksida.

Utöver det som användarna kan redigera på sina egna länkar (länk, kategori, beskrivning etc) kan administratörer fälla ned en avancerad avdelning och där byta länkens ägare och/eller flytta den till någon annan länksida. Administratörer ser även vilken aktuell status länken har och när den senast kontrollerades. Status 200 betyder OK, länken fungerar som den ska.

Links edit admin
🙂