Team

Team

I Team-menyn finns fem alternativ. Vad som visas beror på vilken roll (användartyp) den inloggade har:

 • Kontakter
  Länk till att redigera kontakterna i WebMans kontaktregister i Kontrollpanelen -> User -> Contacts. Visas endast för WebMan-administratörer (admin).
 • Projektledare
  Lista med kontakter som är ledare för något projekt på sidan. På varje rad i listan kan en projektadministratör (projects_admin) gå vidare och se alla uppdrag i de projekt som kontakten är ledare för, medan en inloggad projektledare bara kan gå vidare och se uppdragen i sina egna projekt. Medarbetare kan se listan med projektledare, men inte gå vidare till några uppdrag. Visas ej för kunder.
  Leaders star
 • Medarbetare
  Lista med kontakter som är ansvariga för något uppdrag på sidan. På varje rad i listan kan en projektadministratör (projects_admin) gå vidare och se alla uppdrag som kontakten är ansvarig för, medan en projektledare eller medarbetare (project_member) bara kan gå vidare och se sina egna uppdrag. Visas ej för kunder.
  Members star
 • Kunder
  Lista med kontakter som är kund i något projekt på sidan. På varje rad i listan kan en projektadministratör (projects_admin) gå vidare och se alla uppdrag i projekt som kontakten är kund för. Projektledare och medarbetare (project_member) kan se listan med kunder, men inte gå vidare till några uppdrag. Visas ej för kunder.
  Customers star
 • Mina uppdrag
  Projektadministratörer, projektledare och medarbetare ser en lista med alla de uppdrag som den inloggade själv är ansvarig för. Gäller även klara och rapporterade uppdrag. Kunder kan bara se sina egna uppdrag, som inte ännu är rapporterade, klara eller ej klara.
  My assignments
🙂